evofenedex

De vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en export winst te behalen valt.

Onze opleidingen houden ondernemers en hun medewerkers letterlijk en figuurlijk bij de les, op elk gewenst niveau en in elk stadium van hun carrière. Jaarlijks zorgen we dat zo’n 15.000 cursisten hun vakkennis kunnen vergroten en de juiste diploma’s en certificaten verkrijgen. Daarmee helpen we hun werkgever of onderneming direct een stap voorwaarts.

Kennis en ervaring uit de praktijk

Onze logistieke opleidingen zijn toegespitst op de dagelijkse praktijk, altijd actueel en op basis van de laatste wet -en regelgeving. Ervaren docenten brengen je de kennis bij waarmee jij écht verder komt.

De beste professional in jouw vak

Als City Pakket Bezorger ben jij het visitekaartje van jouw bedrijf en heb je direct contact met de klanten. In onze training geven wij jou de handvatten en kennis om een echte professional in jouw vak te worden. Je leert praktische situaties op een contactgerichte en klantvriendelijke manier op te lossen en weet alles over de regels in het vervoer van jouw pakketten.

|

Benjamin Beukers

“samen met onze docenten  maken wij onze trainingen op maat, zo zorgen we voor een succesvolle start voor de kandidaat bij zijn nieuwe werkgever”

Benjamin heeft jarenlange ervaring binnen evofenedex als het aankomt op praktijktrainingen in een professionele logistieke omgeving. Ook in samenwerking met het WSP weet Benjamin met succes de arbeidsmarkt te verbinden met deze branche.

|

Vragen?

Kom in contact

Wil je deelnemen aan de opleiding, neem dan contact op met de contactpersoon van de uitkeringssituatie. Voor algemene vragen over de opleiding:

Paul van der Burg

06-46847115
p.van.der.burg@zoetermeer.nl