VL MailService B.V. over het initiatief Citypakketservice

Mijn naam is Aron van Leen en ik ben de CityHub Manager van DHL in Zoetermeer en ik ben ook Algemeen Directeur van VL MailService B.V.

Carriere opbouwen in dé nieuwe sector van Nederland

Wij als VL MailService B.V. zijn de lokale servicepartner van DHL. Samen met de Gemeente Zoetermeer willen wij graag mensen een kans bieden om hun carrière op te bouwen in dé nieuwe sector van Nederland. De lastmile distributie/logistiek. Maar hoe doe je dat dan? Goed beginnen in een hele frisse sector waar nog geen documentatie van is. En hoe opereer je in een markt die nog zelf aan het zoeken is naar zijn weg in de samenleving? Dat is de vraag die mij al even bezighoudt.

Meer dan alleen bezorger

Ik wil dat onze mensen en onze bezorgers niet alleen een pakket gaan bezorgen maar dat ene moment benutten voor een persoonlijk contact. Je bent zoveel meer in de wijk dan alleen maar bezorger, jij kan het verschil maken op diverse fronten. De visie die we daarover hebben is duidelijk en zal jij als medewerker naar buiten moeten gaan dragen.

Persoonlijke ontwikkeling

Om onze medewerkers goed voorbereid op pad te sturen, zetten wij als bedrijf enorm in op persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daar past dit traject prachtig bij. We willen jou als kandidaat hiermee een vliegende start geven in deze nieuwe sector en je alles meegeven wat wij hebben geleerd in de afgelopen jaren. 

Ik kijk er naar uit om samen hiermee de toekomst in te gaan in deze leuke/uitdagende sector.

Laatste nieuws

Vragen?

Kom in contact

Wil je deelnemen aan de opleiding, neem dan contact op met de contactpersoon van de uitkeringssituatie. Voor algemene vragen over de opleiding:

Paul van der Burg

06-46847115
p.van.der.burg@zoetermeer.nl
2021-01-23T10:51:23+01:00